remove_action('wp_head', 'wp_generator'); Σχετικά με την Άρση της 11ήμερης Απαγόρευσης Δοκιμών πριν από τον 2ο Αγώνα του ΠΠΤ 2016

Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Μοτοσυκλέτας

Σχετικά με την Άρση της 11ήμερης Απαγόρευσης Δοκιμών πριν από τον 2ο Αγώνα του ΠΠΤ 2016

Το ΔΣ του ΣΟΑΜ πληροφορήθηκε με έκπληξη από ανυπόγραφο δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα του Biker Spirit πριν από λίγες μέρες ότι μετά από αίτημα της εταιρείας EXTREME TRACKDAYS έγινε δεκτή από την ΑΜΟΤΟΕ η άρση του 11ήμερου απαγόρευσης δοκιμών των αγωνιζομένων στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών πριν τον 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας που θα πραγματοποιηθεί εκεί στις 14-15/5!!! Ας σημειωθεί ότι δεν υπάρχει καμία σχετική δημοσίευση περί της άρσης της 11ήμερης απαγόρευσης στην ιστοσελίδα της ΑΜΟΤΟΕ μέχρι σήμερα 28 Απριλίου 2016!

 

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι το ΔΣ του ΣΟΑΜ, θεσμικά και σαν σύνολο, ουδέποτε ρωτήθηκε για το θέμα αυτό και δεν έχει καμία ανάμειξη στο αίτημα που υποβλήθηκε προς την ΑΜΟΤΟΕ, αλλά ούτε και το γνώριζε!

 

Το μέτρο της 11ήμερης απαγόρευσης δοκιμών πριν την Παρασκευή του αγώνα θεσπίστηκε πριν από πολλά χρόνια από τον ίδιο τον ΣΟΑΜ και στόχο είχε και έχει την προάσπιση των ίσων ευκαιριών ανάμεσα στους αγωνιζόμενους και την μείωση του κόστους, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στις μέρες μας! Ο κανονισμός αυτός, όπως και όλοι οι κανονισμοί άλλωστε, δεν πρέπει να καταστρατηγείται παρά μόνο για σοβαρούς λόγους ασφαλείας, που στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχουν!

 

Στον Γενικό Κανονισμό Ταχύτητας αρθ. 011.3.1 (και στην Προκήρυξη) γράφει: «Η Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να επιτρέψει την ελεύθερη προπόνηση εντός της περιόδου απαγόρευσης, ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ, μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου 45 μέρες πριν». Το λογικό είναι ότι το άρθρο αυτό αναφέρεται σε αίτηση ενδιαφερόμενου ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ – ΑΘΛΗΤΗ και όχι ιδιωτικής εταιρείας με στόχο το κέρδος!!!

 

Το ΔΣ του ΣΟΑΜ συνεδρίασε εκτάκτως για το θέμα αυτό το βράδυ της Μ. Τρίτης, όπου μεταξύ άλλων και στα πλαίσια της διαφύλαξης του κύρους του συνδέσμου μας, της προάσπισης του κύρους του ΠΠΤ, αλλά και της προστασίας των αγωνιζομένων – μελών μας από ενδεχόμενες ενστάσεις, αποφάσισε να εκδώσει οδηγία με την οποία:

 

ΚΑΛΟΥΜΕ τα μέλη του ΣΟΑΜ που προτίθενται να συμμετέχουν στον 2ο αγώνα του ΠΠΤ 2016 ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ σε καμία δραστηριότητα με μοτοσυκλέτα που θα διεξαχθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών κατά την διάρκεια του 11ήμερου πριν την Παρασκευή του αγώνα και ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΟΥΝ τον κανονισμό τον οποίο ο σύνδεσμος τους θέσπισε πριν από πολλά χρόνια!

 

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους!

Εκ μέρους του ΔΣ του ΣΟΑΜ

Back to Top